Sunday, 28 May 2017

Im back againnn !!!!




Hai awakk.. Rindu kita tak?? Hahahah first sorry sebab lama menghilang kan diri.
 For a long time fina tak bukak blog cause im too busy with study.
 Well dakk dakk uni memang macam ni. Mana sempat nak hadap laptop pas update story ke ape ke macam sekarang ni haaa. Ni pun ambk masa kejap lepas siap siap kemas rumah then tunggu nak tido. Tak boleh tido lewat sebab esok nak bangun sahur. Nak tolong mak masak lagi. Nasib anak dara kan? Hahahahah but fina suka okay bangun pagi masak masak pastu kejut adik adik bangun sahur dengan perangai masing masing. Geram je nak simbah air kalau yang jenis liat ni haa. Kahkahkah contohilah saya sebagai seorang kakak yang baik.

Haaaa sekarang ni kan fina dah start cuti sem 2. Alhamdulillah selesai sudah dua sem belajar. Lagi empat sem ni hmm. Mohon bertabah wahai hati. Walaupun dah dua sem, masih banyak yang perlu fina pelajari. Dapat cuti dua bulan memang happy. Seminggu sebelum puasa dah habis pastu lepas raya pulak masuk untuk sem 3. Tapi kadang bosan jugak duduk rumah jer. Ingat bila dah duk asrama dapat la experience puasa tanpa mak ayah tanpa keluarga, tapi tak pun. Still macam tahun tahun sebelumnya. Alhamdulillah dapat jugak rasa Ramadhan tahun ni kan. Harap lebih baik dari tahun tahun sebelumnya.

Hehehe insha Allah fina cuba untuk update story dari hari ke hari. Mungkin seminggu sekali kot. Takpun dua kali seminggu. Depends on my mood, my schedule and so on. Acecece siap ade schedule lagi ni haa. Well i feel dah mcm housewife pulakk. Ehh lek lek lambat lagi. Ni cuma demo baru or sekadar latihan untuk masa depan. 
K k k k i have to sleep. Make sure bangun sahur ye wakk. Last,

 ''SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK.''